Frisörångesten

Om det är en sak som jag har sjuk ångest inför så är det frisörbesök. Jag har under hela mitt ganska långa liv inte lyckats hitta det som alla andra verkar ha hittat, dvs. ”min frisör”. Jag byter varje gång och är aldrig nöjd. Jag inser såklart att det väl beror på att jag byter hela tiden, men hur går man tillbaka till en frisör man inte var nöjd med första gången?

Glossy Day

Jag frågade runt bland vänner och fick många olika bud, men det mest intressanta var helt klart glossyday.se. Det är ingen salong, om du råkar tro det, utan en sajt där man hittar frisörer (och nagelterapeuter och fransstylister och allt vad det heter).

Nöjd

Jag sökte efter frisör i Stockholm och fick upp en lista på de topp 20 frisörerna i Stockholm och sedan kunde jag där i lugn och ro läsa om var och en tills jag hittade vilken som kändes bäst för mig. Efter mycket om och men valde jag en och har nyss kommit hem från mitt besök där. Jag tror att det är första gången i livet som jag kommer från frisören utan att gråta åt min spegelbild. Jag är nöjd! Kanske har jag äntligen hittat ”min frisör”. Det känns häftigt, som att jag är med i ”gänget” nu.

Sedan ska vi inte snacka om priset man får betala för att bli fin i håret. Det är SJUKT (men värt det).