Explosion i färger

Färg är något som man har en relation till. Vissa människor tycker att man ska använda färg med måttlighet och andra vill helst inte ha särskilt mycket färg omkring sig alls. I den skandinaviska designen är det ganska sparsamt med färg, men jag personligen fullkomligt älskar färg. Helst färgexplosioner och massor av olika färger tillsammans.

Jag inspireras massor av Sydamerika och Afrika när det gäller användning av färg och jag drömmer om en resa till Mexico där jag kan besöka tygmarknader och bara gå loss i någon sorts tokig shoppingfrenzy. Tänk att få skapa inredningsattiraljer med tyger man själv hämtat hem från en resa… Drömmen!

Costa Rica

Jag har spanat på resor till andra ställen också, Costa Rica resor lockar massor och det finns rundresor man kan ta del av så att man får se de allra bästa bitarna av dessa färgexplosioner till länder. Jag dras till dessa länder av fler anledningar än deras underbara tyger såklart, men att de har ett sådant utbud är såklart ett mycket stort plus. Sol, bad, djur, natur och rundresor är såklart också lockelser…

Den enda jag inte har så bra koll på är priserna, men jag tänker att det inte kan vara så himla dyrt – det är ju ganska fattiga länder, om jag har rätt för mig. Man kan säkert få tips och råd om hur man ska gå tillväga när man prutar och så också.